Prosecco Wall

Tražite inspiraciju kako učiniti vaše vjenčanje drugačijim? Prosecco tematsko vjenčanje idealno je za sve one koji žele unijeti dašak glamura i sofisticiranosti u svoj dan vjenčanja, a sve to omogućit će vam Bottega paket za vjenčanje.

Za početak, poželite dobrodošlicu svojim uzvanicima elegantnim, svježim mjehurićima Bottega Gold Prosecca, posluženima na jedinstven način – na prosecco zidu. Ovaj detalj impresionirati će vaše goste, a fantastično će izgledati i na fotografijama.

Bottega Gold prosecco savršeno će se sljubiti i s laganim predjelima kao što su tjestenina s morskim plodovima, sirova riba, bijelo meso s roštilja, pirjana ili svježa jela od povrća, a metalizirane zlatne boce postat će dio dekoracije svadbenoga stola. Možete ih koristiti i kao vaze ili svijećnjake, mogućnosti je pregršt, a samo nebo je granica kreativnosti.

Impresivna magnum boca Bottega Gold prosecca od 1,5 L idealna je za zajednički trenutak otvaranja pjenušca, nakon što razmijenite prstenje ili pak točno u ponoć.

Konačno, uz Bottega paket za vjenčanja ne morate brinuti o zahvalnicama za vaše uzvanike jer su male bočice 0,2 L ovog pjenušca unikatan i šarmantan poklon koji dodatno možete personalizirati karticama s vašim imenima i datumom vjenčanja.

Ovisno o tome koju boju ste odabrali kao boju vašega vjenčanja, odlučite se za Bottega Gold, Bottega Rose Gold ili pak Bottega White Gold izdanje ovih vrhunskih talijanskih pjenušaca čije prekrasne ambalaže će se savršeno uklopiti u najsvečaniji dan u vašim životima i dodatno ga uveličati.

Za više informacija o ovome paketu za vjenčanja, budite slobodni kontaktirati nas na info@vinumamoris.com.